Interhor Horsystemen

Sinds 1998 produceert Interhor Horsystemen maatwerk insectenwering in alle soorten en maten. Dit alles gebeurt in onze eigen productielocatie in het limburgse Linne.  

Interhor levert enkel aan de professionele afnemer; kozijnenfabrikanten, montagebedrijven en binnen- en buitenzonweringleveranciers. Hierdoor kunnen wij ons, in samenwerking met de klant, volledig richten op de productie en ontwikkeling van horren.
Bij ons ligt de focus op samenwerking, service en het leveren van perfecte insectenwering. 

Interhor & Neher 

De toenemende vraag naar professionele insectenwering heeft ervoor gezorgd dat Interhor in 2002 een samenwerking is aangegaan met het duitse Neher Insektenschutz. 
Neher is toonaangevend, een koploper én marktleider in de insectenweringbranche.
De Duitse kozijnenmarkt verschilt echter erg van de Nederlandse; vandaar dat Interhor alle mogelijke Duitse systemen heeft aangepast voor toepassing in de Nederlandse kozijnen. 

Als producent van de Neher-systemen werken wij alleen met de meest hoogwaardige producenten. Denk hierbij aan de sterke gepoedercoate aluminium profielen en de beste gaassoorten. 

Perfecte horren op maat, Made in Holland.

Interhor Horsystemen produceert al haar horsystemen in de eigen productielocatie.
De jarenlange ervaring binnen het team zorgt voor een enorme kennis wanneer het aankomt op de soorten kozijnen en de hierbij passende horren. 
De geautomatiseerde en streng gecontroleerde productie zorgen ervoor dat u, en daarmee uw klanten, een bijzonder fraai en topkwaliteit product krijgen.
Dat hoor je wel in ons handelsmerk: Perfecte horren op maat, Made in Holland. 

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer weten over een dealerschap?

» Neem dan contact met ons op

× Home Assortiment Over Interhor Horsystemen Contact