Interhor Horsystemen

 

Interhor: producent van unieke maatwerk insectenwering

Onze grote passie is het maken van horsystemen in alle soorten en maten. Het vervaardigen van deze unieke horren gebeurt in onze eigen productielocatie in het Limburgse Linne.
Wat ons eveneens uniek maakt? Al onze horren zijn handgemaakt en kunnen geleverd worden in alle vormen en afmetingen.

Met een team van 10 gedreven professionals werken wij dagelijks aan het maken van maatwerk insectenwering voor onze afnemers. Deze bestaan uit kozijnenfabrikanten, montagebedrijven en binnen- en buitenzonweringleveranciers uit binnen- en buitenland.
Onze dealers zijn allemaal op zoek naar de perfecte hor. Hiervoor zijn zij bij ons aan het juiste adres!

Interhor & Neher 

Ruim 20 jaar geleden startten wij de samenwerking tussen het Duitse Neher Insektenschutz en Interhor Horsystemen. Neher is Insektenschutz toonaangevend, koploper én marktleider in de insectenweringbranche in Duitsland.
De Duitse kozijnenmarkt verschilt echter erg van de Nederlandse. Vandaar dat Interhor alle mogelijke Duitse systemen speciaal heeft aangepast voor toepassingen in de Nederlandse kozijnen. Zo verzekeren wij u de kwaliteit van Neher die tegelijkertijd compatibel is met de Nederlandse standaarden.

Als producent van de Neher-systemen werken wij alleen met de meest hoogwaardige producten. Denk hierbij aan gepoedercoate aluminium profielen, de beste gaassoorten en nog veel meer.

Perfecte horren op maat, Made in Holland.

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of wilt u meer weten over een dealerschap?

» Neem dan contact met ons op

× Home Assortiment Interhor Horsystemen - wie zijn wij Contact