Privacy verklaring

Interhor Horsystemen BV heeft conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de informatieplicht om aan te geven welke persoonsgegevens via deze website worden verzameld.
In dit privacy statement staat alles over de persoonsgegevens die worden verwerkt via deze website.

Dit statement kan regelmatig worden aangepast. Raadpleeg deze daarom altijd voorafgaand aan uw bezoek aan deze website.

Contactgegevens

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, of als u vragen en/of verzoeken heeft omtrent privacy, neem dan contact op. Klik hier voor de contactgegevens.

Cookies

Interhor Horsystemen BV maakt gebruik van Google Analytics om de functionaliteit van deze website te analyseren verbeteren.

Beveiliging

Interhor Horsystemen BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Interhor Horsystemen BV op deze website de volgende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware: virusscanner en firewall.
  • Uw gegevens worden verstuurd via een beveiligde internetverbinding (SSL). Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

En verder...

Wij delen uw gegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de opvolging van uw contactverzoek, maar dan altijd alleen met uw explicite toestemming.
Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming op basis van uw gegevens.

× Home Assortiment Interhor Horsystemen - wie zijn wij Contact