Welkom bij Interhor!

Met de horren van Interhor Horsystemen vergroot u gegarandeerd uw wooncomfort. Ons brede assortiment insectenwering biedt voor iedere situatie een passende oplossing. Vandaar ons handelsmerk: Perfecte horren op maat, Made in Holland. 

Vaste raamhorren, raamrolhorren, pendeldeuren, draaihordeuren, plisséhordeuren én horren in vorm; dit is allemaal verkrijgbaar bij Interhor. Één van de voordelen: de diverse montage-mogelijkheden zorgen ervoor dat uw raam en deur ten allen tijden goed blijft sluiten en uw kozijn niet wordt beschadigd. Voor alle horren geldt dat er standaard keuze is uit grijs of antraciet gaas.BijNehe

NIEUW BIJ INTERHOR - Turni Frame Plissé

De Turni Frame Plissé is, met zijn luxe uitstraling, een modern en innovatief binnenzonweringproduct speciaal geschikt voor draai-kiepramen.

De simpele bevestiging, met magneetstrippen, zorgt ervoor dat uw kozijn niet beschadigd. Daarnaast kan de Turni eenvoudig en in 1 keer weggenomen worden. Handig wanneer u bijvoorbeeld de ramen wilt reinigen.

Een divers aanbod aan plissédoeken biedt voor ieder wat wils; kies bijvoorbeeld een verduisterend doek wanneer u de ruimte wilt verduisteren en een licht doek wanneer u alleen de inkijk wilt verminderen. Standaard geleverd met fraaie designgrepen. 

Klik hier voor meer informatie. 

 

SPECIALIST IN MODELHORREN ZOALS RONDE,SCHUINE,TOOGHORREN, TOOGDEUREN VOOR ALLE TYPE KOZIJNEN. Informeer nu naar de mogelijkheden en kijk ook eens op de onze Facebook-pagina